Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.

Welkom bij Gallerix.be (hierna 'Gallerix' te noemen). Door gebruik te maken van onze website stemt u in ('u' betreft de gebruiker of bezoeker van onze website) met de volgende voorwaarden, die door ons van tijd tot tijd bijgewerkt kunnen worden zonder voorafgaande kennisgeving.

 

Minimum leeftijd

Je moet minstens 13 jaar zijn om gebruik te kunnen maken van onze services, of toestemming hebben van je ouders. Als je onder de 18 bent moet je schriftelijke toestemming van een ouder of voogd toevoegen aan de bestelling. Wij behouden het recht om onze voorwaarden aan te passen.

 

Copyright

Wij respecteren het intellectuele eigendom van anderen en vragen onze gebruikers hetzelfde te doen. Door een digitale afbeelding te versturen bevestigt u dat u de eigenaar bent van het copyright en/of toestemming hebt verkregen van de copyrighteigenaar om de afbeelding te bewerken. Indien u als gebruiker de intellectuele eigendomsrechten schendt, kunnen wij naar eigen inzicht en onder gepaste omstandigheden uw account beëindigen of toegang tot de service verhinderen. Als u denkt dat uw werk zodanig gekopieerd is dat dit uw copyright schendt, neemt u contact met ons op via het volgende adres en geeft u ons alle relevante informatie: [email protected]

Gallerix neemt geen copyright aan over geüploade afbeeldingen voor of na verandering via de services aangeboden op de website. 

Inhoud, titels, ontwerp en andere vraagstukken die betrekking hebben op dit gebied, inclusief de service, zijn beschermd onder copyright. De HTML-code die gebruikt wordt om webpagina's op de website te genereren mag niet gekopieerd of aangepast worden.

 

Privacybeleid

Informatie over uzelf in verband met registratie, lidmaatschap en andere hierop betrekking hebbende gebieden valt onder ons privacybeleid. Bekijkt u voor meer informatie ons privacybeleid.

 

Adverteerders

De website kan advertenties en sponsoring bevatten. Adverteerders en sponsors zijn er verantwoordelijk voor dat het materiaal dat aangeboden wordt op de website correct is en voldoet aan de van toepassing zijnde wetten. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor illegaliteit of fouten, onjuistheden of problemen in het materiaal van adverteerders of sponsors.

 

Opslagbeperkingen

U erkent dat wij de opslagbeperkingen voor uw bijdrage en/of het aantal dagen dat wij fotografisch materiaal dat u ons heeft toegestuurd vasthouden, kunnen veranderen. U stemt ermee in dat wij geen verantwoordelijkheid dragen voor verwijderingen of storingen.

 

Compensatie

U stemt in met de schadeloosstelling en dat u andere partners en medewerkers buiten enige claim of eis houdt, inclusief redelijke advocaatkosten die gemaakt worden door derden als gevolg van of als oorzaak van inhoud, uw gebruik van de service, uw gastactiviteiten, uw verbinding met de service, uw overtreding van de voorwaarden of uw overtreding van een van deze, of u nu geregistreerd gebruiker bent of niet. De gebruiker is volledig verantwoordelijk voor zijn handelingen tijdens gebruik van de service, inclusief maar niet beperkt tot de kosten van internettoegang.

 

Internationaal gebruik

U stemt in te voldoen aan alle van toepassing zijnde nationale en internationale wetten, instellingen, besluiten en regelgevingen betreffende uw gebruik van de website en de inhoud en materialen die zich hierop bevinden.

 

© Gallerix 2021.