Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Steden en Architectuur Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Steden en Architectuur

Steden en Architectuur

De meeste mensen hebben een favoriete stad. Of het nu gaat om een stad die we persoonlijk hebben bezocht of die we gewoon kennen van foto's en van horen zeggen, er is meestal ten minste één plaats die dicht bij ons hart ligt. Stockholm, Rome, Londen, Parijs, Berlijn, Tokio, New York, Los Angeles en andere grote steden hangen op u te wachten in onze galerie. Haal het uitzicht van uw favoriete stad in huis met een van onze posters om prachtig ingelijst aan uw muur te hangen.

Posters met steden en architectuur


Posters met beroemde Steden

De meest tijdloze klassiekers van posters in de categorie Steden en architectuur is zonder twijfel de poster van New York City met een Zwart-Wit foto van Manhattan. In het midden van Manhattan staat de Empire State Building met zijn scepter in een lichte mist. Toen de bouw van de Empire State Building in 1931 klaar was, was dit het hoogste gebouw ter wereld, een record dat niet geëvenaard werd voor 39 hele jaren! Voor tientallen jaren is de poster van New York City een deel van veel huishoudens over de hele wereld, mensen worden al even lang gefascineerd door deze posters. Het is een echte poster klassieker die heerst, ook al is de lay-out door de jaren heen wat gemoderniseerd. Een andere klassiekere in dezelfde reeks is de poster van de Eiffel toren in Parijs, ook beschikbaar in in Zwart-Wit. Deze bestsellers en favoriete tussen de klassieke posters zijn de ruggengraat van hoe de posters in deze categorie eruit zouden moeten zien.

Steden en architectuur van over de hele wereld.

We hebben een ruim aanbod aan posters in de categorie Steden en Architectuur. Onze serie posters met tijdloze klassiekers en foto’s in zwart-wit zoals New York en Parijs is uitgebreid met prachtige steden zoals Miami, Los Angeles, San Francisco, Kopenhagen, Berlijn en Londen. We hebben ook een grote collectie fotoposters in zowel kleur als zwart-wit van andere mooie plekken in de wereld. In deze categorie zijn ook veel bekende gebouwen als illustraties beschikbaar.

Posters met prachtige architectuur

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom fotografen in de verleiding komen om prachtige, beroemde gebouwen te fotograferen. We hebben prachtige fotokunst van architectuur verzameld uit elke hoek van de wereld. Verbazingwekkende vormen, unieke, patronen, constructies en prachtige kleuren. Architectuur maakt indruk en is perfect als fotoposters. Daarom gebruiken we deze afbeeldingen ook in ons interieur, om leven en contrast op onze muren te creëren. We hebben mooie posters met foto’s van wenteltrappen, kunstwerken, beroemde gebouwen, metro’s, treinstations, bruggen, wegen en nog veel meer. Je vind zeker een favoriet bij Gallerix.