Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Posters van Sanna Wieslander Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Sanna Wieslander

Posters van Sanna Wieslander

Sanna Wieslander werkt als kunstenaar en illustrator via haar eigen studio SWART. Haar motieven zijn getekend met potlood en inkt en zijn sindsdien gedrukt op papier van de beste kwaliteit. Ze is een veelzijdige kunstenares met een breed repertoire. In de loop der jaren heeft ze illustraties en schilderijen gemaakt voor zowel porselein, posters, foodtrucks als kunst aan de muur.

Posters Sanna Wieslander


Posters met motieven gemaakt door Sanna Wieslander

Sanna Wieslander werkt als kunstenaar en illustrator. Ze is gepassioneerd door alles wat creatief is in het leven en heeft al sinds haar kindertijd een pen in haar hand. Al haar unieke motieven creëert ze met de hand in een gedetailleerde potloodstijl. Ontdek haar unieke collectie waarin dieren vaak een terugkerend thema zijn.

De kunstenaar Sanna Wieslander

Sanna Wieslander werkt als kunstenaar en illustrator en werkt sinds 2013 vooral met het illustreren van motieven voor posters. De afgelopen jaren heeft ze ook haar opleiding als vergulder, decoratieschilder en oppervlakteafwerker voortgezet. Tegenwoordig leeft ze haar droom en werkt ze met alles, van illustraties tot vergulden en traditionele decoratieve schilderkunst.