Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
John Bauer Posters Posters
Het beste van kunst en design
John Bauer

John Bauer Posters

Hier vind je een zorgvuldige selectie posters met unieke kunst geschilderd door de Zweedse kunstenaar en illustrator John Bauer. De meeste schilderijen van Bauer bestaan ​​uit aquarellen, maar hij schilderde ook in olieverf. Zijn illustraties hebben een grote invloed gehad op de Zweedse folklore en het vertellen van verhalen.

Koop John Bauer poster


Posters met motieven geschilderd door John Bauer

John Bauer is vooral bekend en enorm populair vanwege zijn illustraties met goblins, elven en feeën. Veel inspiratie werd gehaald uit het Zweedse landschap in Småland dat hem omringde. De meeste schilderijen van Bauer bestaan ​​uit aquarellen, maar hij schilderde ook met olieverf. Zijn illustraties hebben een grote invloed gehad op de Zweedse folklore en het vertellen van verhalen.

Artiest John Bauer

John Bauer werd geboren in Jönköping in Zweden in 1882. Vanaf 1907 publiceerde hij jaarlijks zijn verhalen onder de titel "Among Elves and Goblins". Hij werd bekend als de grote schilder van mystieke wezens. Hij stierf in 1918, slechts 36 jaar oud, bij een bootongeluk op het Vätternmeer na een zware storm toen de boot waarin hij reisde zonk.