Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.

Wanneer u iets koopt bij Gallerix, kunt u erop vertrouwen dat u, samen met ons, uw steentje bijdraagt aan duurzaamheid en het milieu. Ons drukwerk is ISO14001 gecertificeerd en voorzien van het Swan-certificaat om schonere productie en duurzame bosbouw te garanderen. De elektriciteit die we gebruiken is afkomstig van lokale producenten en de oorsprong is voorzien van het label van het Zweedse elektriciteitsnet. Een schone en gezonde toekomst is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid.

we ondersteunen de organisatie OneTreePlanted en planten we onder andere nieuwe bomen en helpen we de lucht die we inademen te zuiveren door kooldioxide te absorberen en verse zuurstof te produceren.

 

Waarom zijn bomen belangrijk voor het milieu?

Bomen helpen de lucht die we inademen te zuiveren door kooldioxide op te nemen en verse zuurstof te produceren. Ze spelen een belangrijke rol bij het vasthouden van regenwater in de bodem, het voorkomen van erosie en helpen de planeet afkoelen door schadelijke broeikasgassen op te slaan in de stammen, takken en bladeren. Bossen bieden wereldwijd meer dan 1,6 miljard mensen werk, zorgen voor duurzame bouwmaterialen en zijn belangrijke bestanddelen voor 25% van alle medicijnen. Bossen zorgen ook voor meer dan 80% van de biodiversiteit op aarde. Een enkele boom kan de thuisbasis zijn van honderden soorten insecten, schimmels, mossen, dieren en planten.

Bron: OneTreePlanted

 

 

OneTreePlanted