Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Houten Fotolijsten

Hier vind je fotolijsten gemaakt van hout van Gallerix. Onze hoogwaardige houten lijsten worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle houten lijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop houten fotolijsten


Houten fotolijsten voor posters

Moet je houten fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.be. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie van hoogwaardige houten fotolijsten. Allehouten fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Onze houten fotolijsten hebben aan de achterkant flexibele draaibare clips waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle fotolijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze houten fotolijsten hebben een profielbreedte van 12mm en een profieldiepte van 22mm.

Eenvoudige montage van uw houten fotolijst

Alle modellen en formaten van onze houten fotolijsten zijn voorzien van draaibare clips aan de achterzijde, waardoor posters snel en eenvoudig te monteren zijn in onze goedkope hoogwaardige houten lijsten. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle houten fotolijsten in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw houten fotolijst aan de muur hangt.

Onze houten fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horizontale en verticale montage