Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Witte fotolijsten

Hier vindt u witte fotolijsten van Gallerix. Onze hoogwaardige witte lijsten worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle frames kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop witte fotolijsten


Witte fotolijsten voor posters

Moet je witte fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.be. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie van witte fotolijsten. Alle witte lijsten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden opgehangen. Onze witte fotolijsten hebben aan de achterkant flexibele clips waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst monteert. Alle witte fotolijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze witte fotolijsten hebben een profielbreedte van 9-12mm en een profieldiepte van 20-22mm.

Fotolijst wit in verschillende materialen

Witte fotolijsten zijn verkrijgbaar in zowel hout als metaal. Onze witte houten lijsten zijn gemaakt van grenenhout met een dubbel gelakte oppervlakteafwerking in absolute topkwaliteit. Een dubbele laklaag geeft een fijner oppervlak en maakt het fotolijst krasvaster. Onze metalen fotolijsten hebben een semi-matte oppervlakteafwerking. Witte fotolijsten hebben een profielbreedte van 12mm en een profieldiepte van 20mm. Witte metalen fotolijsten hebben een iets smallere profielbreedte van 9mm en een profieldiepte van 22mm.

Eenvoudige montage van uw fotolijst wit

Alle modellen en maten van onze witte fotolijsten zijn aan de achterzijde voorzien van clips, waardoor posters snel en eenvoudig te monteren zijn in onze goedkope hoogwaardige witte fotolijsten. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle witte fotolijsten in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik, breukvrij plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw fotolijst aan de muur hangt.

Onze witte fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • Dubbel gelakte oppervlakteafwerking
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Horizontale en verticale montage
Klantenservice

Als je vragen hebt over onze witte fotolijsten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je neemt contact op met de klantenservice via het contactformulier op de website of door ons een e-mail te sturen. We reageren altijd zo snel als we kunnen, normaal gesproken binnen 24 uur. Welkom bij Gallerix!