Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Unieke foto's

Iconische Posters

In de categorie iconische foto's presenteren we foto's van beroemde fotografen en klassieke en nieuwe foto's van beroemde mensen die in de loop der jaren een grote indruk hebben gemaakt op de hele wereld. Verschillende afdrukken in deze categorie zijn gelabeld met "Premium Selection", wat laat zien dat ze tot onze meest exclusieve en unieke posters behoren, speciaal geselecteerd vanwege hun zorgvuldige design en hoge kwaliteit.

Posters van beroemdheden


Iconische foto’s

In onze collectie van iconische foto kunst heb vind je specifiek uitgekozen foto’s die gemaakt zijn door onze erkende en bekende fotografen. Je vind er ook foto’s en illustraties terug van tijdloze iconen en beroemdheden. Kies een van onze iconische posters wanneer je een retro, vintage en cool gevoel wilt hebben op je muren of in je huis. Onze vintage portretten, vaak in Zwart-Wit van bijvoorbeeld Brigitte Bardot, zijn tijdloze klassiekers die je interieur afmaken, ongeacht welke stijl het is.

Posters met beroemdheden

Een beroemd persoon brengt een gevoel over en staat ergens voor. Het kan een artiest, een sportprofiel, een artiest, een acteur, een mode-icoon of een schrijver zijn. Wanneer deze worden geportretteerd, geeft de foto die de fotograaf maakt vaak een sterke indruk. Als kunst zijn iconische foto's daarom zowel een tijdloos als populair onderdeel van ons interieurontwerp.