Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.

Fotowanden

Koop een fotowand gemaakt door onze getalenteerde ontwerpers en interieurontwerpers. Hier hebben we onze postercollages verzameld en ingedeeld naar aantal posters, kleur en categorie zodat je snel vinden wat bij je huis en je persoonlijke stijl past.

Fotowand Inspiratie


Inspiratie voor fotowanden

Welkom op onze inspiratiepagina met fotowanden. Hier vind je prachtige fotowanden met posters en lijsten gemaakt door onze eigen designers en interieurdesigners. Elke fotowand is uniek en samengesteld om te harmoniseren in een ruimte of op basis van een muurkleur. Gebruik gerust onze sorteerfunctie en sorteer op kamer of muurkleur als je op zoek bent naar inspiratie.

Koop complete fotowand

Het maken van uw eigen unieke fotowand kan zowel moeilijk als tijdrovend zijn. Doe inspiratie op bij onze fotowanden en bestel de gehele fotowand volledig zoals deze is ontworpen door onze vakkundige interieurontwerpers, of pas het aantal en de maat aan naar uw wens en smaak. U kunt eenvoudig een poster of fotolijst deselecteren als onze fotowand te groot is of u een speciaal motief of fotolijst wilt wijzigen.

Fotowand sorteren op kamer en kleur

Een goede manier om de juiste combinatie van posters voor een fotowand te vinden, is door uit te gaan van de kleur van je muur. Het combineren van bij elkaar passende kleuren is cruciaal om een ​​mooi geheel te creëren waarbij de fotowand harmonieert met de ruimte en met andere meubels. Met onze sorteerfunctie kun je onze fotowanden eenvoudig op muurkleur sorteren als je op zoek bent naar inspiratie. U kunt er ook voor kiezen om te sorteren op kamer, bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer, hal of kinderkamer, en snel prachtige fotowanden vinden.

Trendy fotowanden

We werken onze pagina regelmatig bij met fotomuren en lanceren nieuwe prachtige fotocollages die zijn aangepast aan de kleuren en trends na het seizoen. Personaliseer of bestel een fotowand gemaakt door onze eigen interieurontwerpers. Je kunt natuurlijk je eigen unieke fotowand maken door een van de door ons gekozen posters te vervangen door een poster die volgens jou beter past. We hebben meer dan 3500 unieke posters om uit te kiezen!

Fotowanden in verschillende kamers

We hebben fotowanden gesorteerd in de volgende kamers:

  • Fotowand Woonkamer
  • Fotowand Slaapkamer
  • Fotowand Kinderkamer
  • Fotowand Hal

Fotowand Sjabloon

Het bouwen van een fotowand vereist mogelijk planning. Gebruik onze sjablonen om de grootte en combinatie van fotolijsten te vinden die bij uw kamer en de beschikbare ruimte passen. We hebben sjablonen voor zowel kleine, middelgrote als grote fotowanden met afmetingen van zowel breedte als hoogte. Je kunt onze sjablonen voor fotowanden hier vinden.