Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Mode posters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Make a Fashion Statement

Mode posters

Onze stijlvolle posters in de categorie Fashion en Mode bieden voor iedere interieurliefhebber wat wils. Maak uw huis trendbewust met een van onze prachtige illustraties, aantrekkelijke modefoto's of mode geïnspireerde tekstafdrukken. Combineer met posters uit de categorie tekstafdrukken of fotokunst om stijlvolle combinaties te maken die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten.

Fashion en Mode posters


Trendy mode posters

In onze mode posters categorie vind je handgeselecteerde mode posters terug, waar de motieven geïnspireerd en gerelateerd zijn tot stijl, schoonheid, accessoires, schoenen, make up en kleding. Mode posters maken een punt met heel wat attitude, coole berichten, creatieve fotografie en gedurfde motieven. Mode posters zijn compleet uniek in hun creatieve expressie, het maakt niet uit of het een foto, een testbord, een illustratie of een kunstschilderij is. Veel van onze mode posters zijn gefotografeerd door beroemde mode fotografen of ontworpen door mode stylistes.

Tekstposters met mode

Text posters met beroemde quotes en gezegdes zijn leuk om met mode foto’s te combineren. Ze passen zeer goed als deel van een grotere kunstmuur waarbij de tekstposters een contrast en ruimte geven, dit zorgt ervoor dat het grote geheel een perfecte balans heeft. In onze tekst posters in de in de mode categorie posters, vind je quotes en gezegdes van grote beroemde mode iconen, huizen en andere beroemdheden zoals, Coco Chanel en Marc Jacobs. Onze mode posters, beide in kleur of in Zwart-Wit, zijn zeer mooi om in je slaapkamer, woonkamer of hal op te hangen.

Modeposters voor op de fotomuur

Een fotowand met modeposters in verschillende formaten straalt zowel gevoel als attitude uit. Combineer gerust grote modeposters met kleine mooie plaatjes en tekstborden om afwisseling te creëren. Een grote zwart wit modeposter is bijvoorbeeld goed te combineren met posters in kleur in een iets kleiner formaat. Durf de toffe foto's te laten plaatsvinden!

Mode posters online

Onze mode posters passen bij iedereen die op zoek is naar posters met coole motieven en veel attitude. Onze mode posters zijn beschikbaar in de maten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm. We drukken alle posters af op 240gram mat papier van hoge kwaliteit. Kader je mode posters in in onze stijlvolle houten poster kaders. Deze zijn beschikbaar in zwart, wit of massief eiken.