Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Aanmelden
 

Voordelen die u krijgt

Kassabon overzicht

De kassabon is een waardevol document dat makkelijk verloren kan gaan. Wij bewaren uw orderhistorie zodat u deze indien nodig eenvoudig kunt inzien, bijvoorbeeld met betrekking tot retourneren, herroeping of garantie. Uw orderhistorie wordt alleen opgeslagen voor een periode die overeenkomt met GDPR.

Aanbiedingen voor leden

Krijg als eerste toegang tot speciale aanbiedingen. Via onze nieuwsbrief krijgt u sneller toegang tot nieuws en promoties en krijgt u voorrang bij de kortingsacties.

Prijzen voor leden

Als lid van Gallerix bieden wij ledenkortingen op geselecteerde artikelen. De ledenkorting wordt automatisch geactiveerd en verschijnt automatisch wanneer u zich aanmeldt op de website.

Wedstrijden

Als lid van Gallerix kunt u deelnemen aan een van onze wedstrijden en mooie prijzen winnen. Doe mee en stem op favoriete prints in nieuwe collecties om automatisch deel te nemen aan de wedstrijden en mee te dingen naar mooie prijzen.

Plant bomen voor het milieu

Wij ondersteunen de organisatie OneTreePlanted. Samen planten we nieuwe bomen om de lucht die we allemaal inademen te zuiveren door kooldioxide te absorberen en verse zuurstof te produceren. Voor iedere persoon die zich als nieuw lid van Gallerix inschrijft, planten we ergens ter wereld een boom.

Registratie lidmaatschap