Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Metalen Fotolijsten

Hier vind je fotolijsten gemaakt van metaal. Onze hoogwaardige metalen lijsten worden geleverd met plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle metalen lijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop metalen fotolijsten


Metalen fotolijsten voor posters

Moet je metalen fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.be. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie van hoogwaardige metalen fotolijsten. Alle metalen fotolijsten kunnen zowel liggend als staand worden opgehangen. Onze metalen fotolijsten hebben aan de achterkant flexibele clips waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle metalen fotolijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze metalen fotolijsten hebben een profielbreedte van 9 mm en een profieldiepte van 22 mm.

Eenvoudige montage van uw metalen fotolijst

Alle modellen en formaten van onze metalen fotolijsten zijn voorzien van clips aan de achterzijde, waardoor posters snel en eenvoudig te monteren zijn in onze goedkope hoogwaardige metalen fotolijsten. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle metalen lijsten in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw metalen fotolijst aan de muur hangt.

Onze metalen fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • Dun profiel
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horizontale en verticale montage