Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Kunstposters Posters
Het beste van kunst en design
Bekende artiesten

Kunstposters

Op deze pagina hebben we al onze posters verzameld met kunst geïnspireerd door bekende kunstenaars. Hier vind je schilderijen en illustraties met inspiratie van onder meer Paul Klee, Claude Monet, Henri Matisse, Katsushika Hokusai en Pablo Picasso.

Kunstposters


Koop kunstposters

Kunstposters koop je bij Gallerix.be. Bij Gallerix vind je een grote selectie kunstposters met motieven die geïnspireerd zijn door bekende kunstenaars als Henri Matisse, Pablo Picasso, Claude Monet, Paul Klee en William Morris. Kunstposters bieden ruimte voor interpretatie zoals geen enkele andere categorie posters dat doet en een kunstposter heeft een unieke expressie die hem bijzonder geschikt maakt om op groot formaat op te hangen. Onze kunstposters worden geproduceerd door onze eigen illustratoren maar ook door gevestigde kunstenaars en illustratoren.

Kunstposters in verschillende formaten

Onze kunstposters zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten. 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm wat het grootste formaat is. Als je je poster wilt inlijsten, hebben we hoogwaardige fotolijsten in zwart, wit en eiken. Alle lijsten worden geleverd met kristalhelder plexiglas. Wij printen onze art posters op 200 grams mat papier van de hoogste kwaliteit van de Franse papierfabriek Clairefontaine. Het papier is milieuvriendelijk FSC-gecertificeerd en de productie is voorzien van het Nordic Ecolabel.