Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Zwart wit posters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Altijd modern

Zwart wit posters

Zwart-wit is een eeuwige trend die nooit achterhaald is. Onze collectie posters in zwart-wit en grijstinten bevat motieven die in verschillende categorieën vertegenwoordigd zijn en ze vormen een perfecte basis voor uw fotowand. Zwart-wit poster prints zijn makkelijk met elkaar te matchen, maar ook te combineren met andere posters in kleur en uit andere categorieën.

Zwart wit posters en Kunst


Zwart-Wit posters en schilderijen

Bij Gallerix vind je een grote selectie van zwart-wit posters en schilderijen online. Zwart-wit posters is onze grootste en de meest favoriete posters, met veel mooie motieven. Elke andere categorie komt hier samen, van foto kunst en foto’s tot tekst borden, illustraties en abstracte kunst. Zwart-Wit posters zijn stijlvol en tijdloze klassiekers die goed passen in elk huis of elke kamer. Zwart-Wit posters zijn makkelijk te combineren met elkaar of met andere decoratie in je huis.

Decoreer met Zwart-wit posters

Zwart-wit schilderijen en posters passen in vrijwel in elke kamer, van de slaapkamer tot de gang, de woonkamer of zelfs de inkomhal. Doordat de categorie ‘Zwart-Wit’ posters een verzameling is van meerdere categorieën is het makkelijk om Zwart-Wit posters te vinden die in je specifieke stijl passen. Als je de posters alleen ophangt, is het perfect om hem in een groter formaat te nemen, bijvoorbeeld in een 50x70 of een 70x100cm. Als je een kunstmuur maakt, kun je verschillende formaten zwart-wit posters combineren en zelfs de kleinere formaten 21x30 en 30x40cm toevoegen. Combineer ze bij voorkeur met kaders in het zwart. Op deze manier wordt de strakke look behouden en krijgt je kunst muur een volledig gevoel.

Kaders voor je posters

One zwart-wit posters zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten: 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm. We hebben zowel staande als liggende zwart-wit posters, kies wat het beste bij je past. Combineer je posters met een van onze stijlvolle en hoogwaardige kaders. Onze zwart-witte kaders hebben een dubbele afwerking die de lijst een mooie en egale glans geeft. We hebben ook kaders in massief eik. Al onze kaders hebben een extra dik kristalhelder plexiglas. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in passende meten die passen bij uw poster. Bestel uw zwart-wit posters bij Gallerix!