Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Kunstfoto's Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Posters met fotokunst

Kunstfoto's

Bij Gallerix vindt u een ruime keuze aan fotokunstwerken. Posters met fotokunst zijn een tijdloze klassieker waarbij het werk van de fotograaf altijd centraal staat. Of het nu gaat om een natuurfoto, een portret, een stadspanorama of een dierenfoto, het unieke vermogen van de fotograaf om dat ene bijzondere moment vast te leggen zorgt voor wat wij fotokunst noemen. En geen enkele galerijwand is compleet zonder fotokunst.

Posters met Kunstoto's


Posters met fotografie kunst

Foto kunst, ook wel fotografie kunst genoemd, is een van onze grootse en meest populaire categorieën. Foto kunst zijn magnifieke foto’s die genomen zijn door fotografen waarbij het motief uniek is en een specifiek gevoel geeft dat de kijker raakt op een manier dat een normale foto niet zal doen. Fotokunst is eigenlijk gewoon normale fotografie, maar het contrast de normale versie ligt in de details, de scherpte, de nuances, verzadiging, de hoeken, de expressie en het motief. Wanneer je al deze dingen met elkaar combineert krijg je wat een normale foto boven de rest naar het volgende niveau kan tillen waardoor we het kunst kunnen noemen. Wat we eigenlijk zouden moeten beschouwen als fotokunst, is een veel besproken onderwerp in een groot aantal kunstkringen. Veel kunstenaars vinden dat er een definitie moet zijn. Zo kunnen we definiëren wat een foto mooi maakt voordat je het fotokunst kunt noemen.

Zwart-wit fotokunst

Zwart-witfotografie posters zijn onderdeel van een tijdloze interieur design. Zwart-wit fotokunst past thuis in de meeste huizen en zijn makkelijk te combineren met posters uit andere categorieën en posters met kleur. Deze posters zijn vanzelfsprekend een must in elke trendy kunstmuur. Combineer fotoposters met een van onze tekstbord-posters om contrast te creëren en je kunstmuur wat balans te geven.

Fotokunst als kunstvorm

Fotokunst is de afgelopen jaren een enorme decoratietrend geworden en een groot deel van de verklaring waarom dit gebeurt is, ligt in het feit dat het concept van fotogunst ongelofelijk breed is. Fotoposters, oftewel fotokunst, zijn alles van prachtige landschappen en dierenfotografie tot gedetailleerde close-ups van bloemen en planten of fotografische portretten, foto’s van architectuur en foto’s in een unieke omgeving. De eerste kleurenfoto ter wereld werd gemaakt door James Clerk Maxwell in het jaar 1861, maar fotografie als kunst begon pas te groeien in de jaren 1900. In deze tijd werd zowel kunst als documentaire fotografie in de westerse kunstwereld geaccepteerd. Terwijl de cameratechnieken zich verder ontwikkelden, groeiden ook de mogelijkheden binnen de kunstfotografie.

Kader je fotokunst in

Wij drukken alle fotokunst posters op een mat papier van de hoogste kwaliteit en het weegt maar 240gr. Onze fotokunst posters zijn verkrijgbaar in de volgende formaten: 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100cm. Combineer ze met onze stijlvolle poster-lijsten, verkrijgbaar in het wit, zwart, of massief eiken.