Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Kinderposters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Voor kleine en grote

Kinderposters

Posters voor de kinderkamer. Onze collectie posters voor kinderkamers is ontworpen om zowel jong als oud te betoveren en te inspireren. Door de speelsheid van deze prints, die zowel educatief als stijlvol zijn, kunt u trendy kinderkamers creëren vol vrolijkheid en inspiratie.

Kinderposters voor de kinderkamer


Koop posters voor de kinderkamer

Ga je kinderposters kopen voor de kinderkamer? Bezoek dan zeker Gallerix.be. Bij Gallerix vind je een grote selectie schattige kinderposters in verschillende stijlen. Posters voor jonge kinderen en posters voor jongens en meisjes, van de kleinste baby's tot oudere kinderen in hun tienerjaren. Kinderposters met speelse motieven zijn de voor de hand liggende keuze als je een kinderkamer inricht. Onder onze populaire kinderposters vind je posters zoals Batman, The Cat and the Butterfly, Teddy Moon, Pink Balloons, Hakuna Matata, I love you to the moon and back en nog veel meer. Creëer een speelse fotowand door verschillende kinderposters te combineren.

Versier met posters voor kinderen

Kinderkamers voor zowel grote als kleine kinderen moeten gevuld zijn met speelsheid en liefde. Posters voor kinderen zijn een perfecte manier om een ​​speelse, prachtige en persoonlijke stijl te creëren in een kinderkamer. We hebben leuke kinderposters voor alle soorten kinderkamers en leuke kinderposters voor alle soorten stijlen. Van de lichte, knusse babykamer tot de kleurrijke, stoere tienerkamer. Een goede en goedkope manier om te updaten is om de motieven in je fotolijsten continu te veranderen. We brengen elke week nieuws dat u op de hoogte houdt.

Speelse en kleurrijke kinderposters

Durf de muren in je kinderkamer in te kleuren met speelse en kleurrijke kinderposters. Stimuleer zowel spelen als leren met kinderposters van dieren, beroemde figuren of fantasierijke ruimtemotieven. Lijst de kinderposters in met een van onze stijlvolle lijsten in zwarte, witte of massief eiken. Al onze kinderposters en fotolijsten zijn verkrijgbaar in de formaten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm. Een kinderposter is ook een leuk cadeau om cadeau te doen aan een vriend of familielid.

Kinderposters voor pedagogisch leren

Met onze kinderposters in de serie "Meer informatie over" versnel je het leerproces van je kind terwijl je het mooi aan de muur doet. Ontdek onze dierenposters voor kinderen "Dieren op de boerderij", "Dieren in de zee", "Dieren in de jungle", "Dieren in Afrika" ​​of "Dieren in het bos". Je kind leert de vormen van de dieren herkennen, waar ze leven en hoe ze heten. Ook de iets oudere kinderen leren lezen en spellen doordat de namen van de dieren op de posters staan ​​gedrukt. Pedagogische kinderposters zijn ook verkrijgbaar met onze kinderposters "Meer informatie over het alfabet" en "Meer informatie over cijfers". Stijlvolle, speelse en leuke kinderposters!