Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Het meest liefdevolle stukje kunst
Het mooiste kunstwerk
De geboorte van uw kind
Schaal 1: 1 van uw kind
Verschillende stijlen
Original #1

Artistic sketch

Original #2

Artistic sketch

Coal #1

Artistic sketch

Coal #2

Artistic sketch

Contour #1

Artistic sketch

Contour #2

Artistic sketch

Carbon #1

Artistic sketch

Carbon #2

Artistic sketch

Carrara #1

Artistic sketch

Carrara #2

Artistic sketch

Blanket

Artistic sketch

Sweetheart

Artistic sketch

Sanna Wieslander

Nieuwigheid! Ontdek onze nieuwste aanwinsten "Cuddle" en "Sweet Dreams" geïllustreerd door Sanna Wieslander.

Lees verder Lees verder
Cuddle

Illustratie door Sanna Wieslander

Sweet Dreams

Illustratie door Sanna Wieslander

Footprints

Artistic sketch

Teddy

Artistic sketch

Geboorteposter online kopen


Persoonlijke geboorteposter

Maak kunst van het mooiste dat je hebt en eer de herinnering aan de geboorte van je kind met een unieke geboorteposter. Een persoonlijke geboorteposter van Gallerix is zowel een kunstwerk als een mooie herinnering aan hoe klein je kind was toen het geboren werd.

Ontwerp je eigen geboorte poster

Kies welke van onze prachtige geboorteposter-illustraties je je kind wilt laten vertegenwoordigen. Ontwerp je eigen unieke geboorteposter door te kiezen voor kadrering, tekstinhoud, geboortegegevens, en kleur. Wanneer je de geboortelengte van je kind toevoegt verandert de schets van formaat en wordt deze afgedrukt op schaal 1:1, natuurlijke grootte. Alle geboorteposters hebben het formaat 50x70cm. Naast de naam van je kind kan je ook de geboortetijd, datum, gewicht en een persoonlijke begroeting toevoegen, waardoor je geboorteposter helemaal uniek is. Een persoonlijke groet kan super leuk zijn om toe te voegen als je de geboorteposter geeft als een cadeau, voor een doop of een verjaardag. Dezelfde tekstregel kan ook worden gebruikt voor andere aanpasbare tekst. Je kan bijvoorbeeld de stad en het ziekenhuis toevoegen waar het kindje geboren is. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan jou!

Unieke kunst

Onze geboorte posters zijn volkomen uniek en kunnen alleen bij Gallerix besteld worden. De kunstenaars achter elke illustratie en geboorteposters zijn ontwerpers van ons eigen ontwerpteam. Soms nodigen we ook andere kunstenaars uit om hun eigen persoonlijke draai aan onze geboorteposters te geven. Ontdek onze nieuwe geboorteposters “Cuddle” en “Sweat Dreams”, die gemaakt zijn door de getalenteerde illustratrice Sanna Wieslander. Lees hier meer over onze unieke samenwerking.

Doop cadeau

Een geboorteposter is een prachtig cadeau voor elke ouder. Trakteer jezelf of geef het aan een vriend of familielid. Iedereen met kinderen die ook van decoratie en design houdt, zal er dol op zijn. Een geboorteposter is perfect als cadeau voor kersverse ouders, als cadeau voor de doop van hun pasgeboren baby.

Ons papier

Wij drukken onze geboorteposters af op een zorgvuldig geselecteerde, halfmat, hoogwaardige kwaliteitspapier van 200 g/m², speciaal ontwikkeld voor realistische fotoposters en afdrukken. Alle geboorteposters worden ook met de hand gestempeld met ons unieke zegel, voor een exclusieve en luxueuze uitstraling.

  • 200gr
  • Multidesign
  • Dik papier
  • Prachtig mat oppervlak
  • Duurzaam
  • li>FSC Milieu gecertificeerd
Verantwoordelijkheid voor het milieu

Onze kinderen zijn onze toekomst. Wanneer je je geboorteposter bij Gallerix bestelt, mag je je veilig voelen dat wij verantwoordelijkheid nemen voor onze natuur en het milieu, zowel vandaag als morgen. Onze productie is gecertificeerd voor duurzame productie, ons papier heeft het FSC-label en de elektriciteit die we gebruiken is afkomstige van lokale producenten. Voor elke boom die we in onze productie gebruiken, planten we twee nieuwe.