Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Sjablonen voor fotowanden

Sjablonen voor fotowanden

Het bouwen van je eigen fotowand is een eenvoudige manier om kunst op je muren aan te brengen. Kies een van onze sjablonen van fotowanden om een alternatief te vinden voor je eigen thuis en de plaats die je hier hebt. We lijsten een aantal van onze eigen favorieten op waar je inspiratie in kan vinden wanneer je je eigen fotowand maakt.


Sjablonen voor kleine fotowanden

Kleine Fotowand Sjablon 1
Kleine fotowand met 3 kaders. De totale grootte van de fotowand is 90cm breed en 90 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

Kleine Fotowand Sjablon 2
Kleine fotowand met 3 kaders. De totale grootte van de fotowand is 100cm breed en 80 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

Kleine Fotowand Sjablon 3
Kleine fotowand met 3 kaders. De totale grootte van de fotowand is 100cm breed en 70 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

 


Sjablonen voor medium grote fotowanden

Medium Grote Fotowand Sjablon 4
Medium grote fotowand met 4 kaders. De totale grootte van de fotowand is 150cm breed en 120 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

Medium Grote Fotowand Sjablon 5
Medium grote fotowand met 4 kaders. De totale grootte van de fotowand is 130cm breed en 100 cm hoog, met een spatie van 7 en 9cm tussen elk kader.

Medium Grote Fotowand Sjablon 6
Medium grote fotowand met 5 kaders. De totale grootte van de fotowand is 130cm breed en 80 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

 

Sjablonen voor grote fotowanden

Grote Fotowand Sjablon 7
Grote fotowand met 5 kaders. De totale grootte van de fotowand is 180cm breed en 90 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

Grote Fotowand Sjablon 8
Grote fotowand met 8 kaders. De totale grootte van de fotowand is 150cm breed en 110 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.

Grote Fotowand Sjablon 9
Grote fotowand met 8 kaders. De totale grootte van de fotowand is 190cm breed en 110 cm hoog, met een spatie van 7cm tussen elk kader.