Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
De slimme foto hanger

De slimme foto hanger

Bold Picture Hook is een zweeds ontwikkeld product dat geschikt is voor alle verschillende soorten fotokaders en muren die bedoeld zijn voor kunst en fotos. Het unieke design geeft ongelofelijk veel flexibiliteit en het maakt het ophangen van een schilderij snel en gemakkelijk, zelfs op muren die van heel hard materiaal gemaakt zijn. Alles dat je nodig hebt is een hamer, geen andere vormen van meer geavanceerd gereedschap! 

BOLD Foto haken

Voordelen van de Bold Foto haken:

  • Geschikt voor alle soorten kaders en muren
  • Super snel aanbrengen
  • Geen schroeven, pluggen of boren nodig
  • Laat minimale schade achter op de muur

 

Bekijk hier de productvideo van de Bold Picture Hook – Klik hier!

 

Kan worden vastgemaakt aan alle soorten muren
Elke foto haak heeft geslepen stalen nagels die makkelijk in beton, hout of gips gedreven kunnen worden door het gebruik van een standaard hamer. De eigenschappen van de stalen nagels betekenen dat de haak zelfs gebruikt kan worden op plaatsen waar conventionele nagels normaal niet genoeg zijn, bijvoorbeeld in harde betonnen muren. Hier bovenop, laten de nagels, die niet breder zijn dan 1.2mm, bijna geen schade achter op de muur. Dit voorkomt grote schroefgaten die je moet herstellen wanneer het tijd is om een schilderij te verplaatsen!

Bold Foto haken aan alle soorten muren

Past bij allerlei soorten kaders
Er zijn duizenden variaties wanneer het aankomt op kaders, maar Bold Picture Hook is geschikt voor de meeste hiervan. Afhangend van het design en de maat van het kader, kan je ervoor kiezen om de foto direct aan te brengen op de Bold Picture Hook door gebruik te maken van de haken van het kader zelf, of je kan foto draad gebruiken. De haak van de foto haak past op een grote meerderheid van kader haken. De haak van de foto haak heeft ook een optimale diepte zodat je kaders recht tegen de muur hangt zonder spaties aan de zijkanten. 

Makkelijk op te hangen
Met de Bold Picture Hook, is er geen nood om te schroeven, pluggen te gebruiken of om een gat in de muur te boren. Het duurt niet langer dan een aantal seconden om een foto op de muur te kunnen hangen. Betonnen muren zijn normaal het moeilijkst om schilderijen aan op te hangen, maar met de Bold Hook kan je dit zelfs doen met enkel een hamer, zelfs door iemand die nog nooit iets heeft opgehangen.

Unieke eigenschappen
De Bold Picture Hook is gemaakt van een hoge impact-resistent maar flexibel thermoplastisch materiaal waardoor het hoge gewichten aankan zonder de barsten. De geslepen stalen nagels kunnen worden bevestigd aan alle gebruikelijke soorten muren, behalve glas en tegels, en het design van de foto haak verzekerd dat het kader stevig tegen de muur hangt, zelfs met een zware lading. Aan de voorkant is de Bold Hook voorzien van een reliëf, een verhoging aan de voorkant van de haak, met een meetschaal in centimeters en inches om de positie tijdens de montage te kunnen aanpassen. Kleine inkepingen in de zijkant van de haak maken het gemakkelijk om erachter te komen en weer van de muur te halen.

 

BOLD Picture hook profile

Bold Picture hook


Koop hier