Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Abstracte posters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Moderne kunst

Abstracte posters

Abstracte kunst neemt een unieke plaats in deze wereld in. Het is de enige manier van expressie die het ongrijpbare tastbaar kan maken. Het is het domein van gedachten, gevoelens en ideeën. De ambitie van abstracte kunst is om iets schijnbaar onmogelijks te verwezenlijken; het immateriële te vangen in een materiële vorm. Abstracte kunst is verre van een rechte weg, integendeel, het is eerder een groot multidimensionaal doolhof dat, zelfs met de grootste oplettendheid, moeilijk toegankelijk is en ook weer moeilijk te verlaten. Hoewel we geen enkele van de foto's die we in onze galerie opnemen fantasieloos willen noemen, brengen de meer abstracte foto's onze verbeeldingskracht naar een heel nieuw niveau.

Abstracte posters en abstracte kunst


Posters met abstracte kunst

Er zijn niet veel kunststijlen die op dezelfde manier doen inspireren of fascineren zoals abstracte kunst. Abstracte kunst is vaak de definitie van wat we gewoon kunst noemen als we het online over moderne kunst of kunst in het algemeen hebben. Wanneer je op zoek bent naar een schilderij of poster dat moet opvallen, die mensen kunnen bewonderen of verwonderen, dan zijn de motieven van de abstracte kunst de meest voor de hand liggende keuze. Abstracte schilderijen en abstracte posters geven ruimte om deze te interpreteren, zoals geen enkele andere kunststijl dit kan. Van simpele minimalistische abstracte posters, vaak in felle en verzadigde kleuren, tot gedetailleerde schilderijen en creatieve illustraties. Onze posters uit de abstracte categorie worden deels gecreëerd door onze eigen ontwerpers en illustratoren, en het andere deel wordt gecreëerd door erkende kunstenaars of illustratoren.

Abstracte posters voor alle kamers

De categorie abstracte posters bevat motieven voor alle stijlen en kamers. Dankzij de verscheidenheid aan abstracte posters is het gemakkelijk om motieven te vinden die passen bij uw persoonlijke smaak. Hang een mooie abstracte poster in groot formaat op in de woonkamer en maak af met kleinere abstracte posters in de hal of in de slaapkamer. Alleen de verbeelding stelt de grenzen!

Verschillende types van abstracte kunst

Binnen de term abstracte kunst zijn en verschillende stijlen. Bij Gallerix kan je met zorg uitgekozen abstracte posters vinden in stijlen zoals lijn kunst, tekeningen, illustraties, waterverf schilderijen, grafische kunst, potlood tekeningen en geometrische ontwerpen, om er een paar op te noemen. Het maakt niet uit of de decoratie in je huis modern is met veel open ruimtes en felle muren of dat je interieur een warme uitstraling heeft met veel details, er is voor iedereen wat te vinden in de categorie van abstracte kunst. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een motief dat in contrast staat met de rest van het interieur zodat het schilderij een centraal stuk wordt in je huis. Of kies voor een motief dat een aanvulling is aan je meubels, zodat je interieur een compleet plaatje is. Je zult zeker een abstracte poster vinden dat perfect in je huis past.

Combineer abstracte kunst

Schilderijen van de abstracte categorie zijn vaak uitstekend om alleen aan de muur te hangen als je een groot formaat kiest, maar ze kunnen ook een toevoeging zijn aan een kunstmuur als je een kleiner formaat kiest. Iedereen weet dat geen enkele kunstmuur volledig af is zonder een abstracte poster. Combineer de abstracte schilderijen samen met posters uit de ‘Tekst’ categorie of de ‘botanische’ categorie voor een trendy en stijlvolle kunstmuur.